Ski on Sky
Acasa
Stiri si Evenimente
Galerie Video
Galerie Foto
Decalogul Schiorilor
Monitori / Instructori
Cluburi de Ski
Scoli de Ski
Materiale Sportive
Après-Ski
Stana Tarle
Cabane Montane
TeleGondola Sinaia
Parcul Natural Bucegi
Centru de Informare
Salvamont
Contact

FunRide – Magazin echipamente sportive – Ski & Snowboard

FunRide – Magazin echipamente sportive – Ski & Snowboard

Suntem de parere ca un shop destinat celor ca noi, celor care apreciaza stratul proaspat de zapada intr-o dimineata senina de iarna, celor care adora fosnetul frunzelor aramii de toamna sub rotile zimtate ale bike-ului, celor care isi inving teama si pompeaza mai tare cand se apropie de kicker…e mai mult decat o incapere cu patru pereti si ceva echipament ordonat cu etichete colorate.

Pentru noi, acesta e locul unde ne depanam povestile despre iesirea de la sfarsitul saptamanii trecute, unde ne adunam sa ne sarbatorim cum se cuvine bucuriile vietii si unde putem sa pipaim echipamentul pe care-l dorim la urmatoarea iesire, fie ca e in park, pe munte, in mare sau pe strada.

Nu numai o data am fost pusi in fata cautarii echipamentului potrivit. Nu numai o data a trebuit sa calcam pragul unei sume de shop-uri pentru a gasi tot ceea ce ne doream. Nu numai o data am constatat ca toata treaba asta consuma foarte mult timp. Timp in care am fi putut sa ne bucuram de respectivul echipament.

Astfel, ne dorim sa oferim o selectie atenta de brand-uri si produse de cea mai buna calitate, la cele mai bune preturi. Fie ca e vorba de snowboard, freeski, skateboard sau mountain bike. Si nu numai.

Ce mai astepti? … GO RIDE. HAVE FUN.

CONTACT:

  • Adresa: Sinaia, Str. Octavian Goga, nr.3, langa intrarea principala a Parcului Dimitrie Ghica;
  • Telefon: 0733.669.339;
  • E-Mail:
  • Web: FunRide.ro


Burton “Learn to Ride” Center – Centru inchirieri echipamente sportive, Burton test center

Burton “Learn to Ride” Center, Sinaia

Burton's “Learn to Ride” Center din Sinaia este prima locatie atestata oficial de catre Burton Snowboards in Romania si se afla pe lista selecta a bazelor din programul “Learn to Ride” desfasurat de Burton Snowboards in Europa.

Conceputa ca o scoala specializata de snowboard, Boarder's LTR Center este in acelasi timp centru de inchiriere de inalta clasa, cat si test-center pentru echipamentele din cele mai noi colectii Burton.

Echipamentul Burton Learn To Ride, pe care il punem la dispozitie, este construit special pentru a facilita primii pasi in snowboarding si se adreseaza atat adultilor cat si copiilor, incepand deja cu varsta de 2 ani.

Partener ACADEMIA DE SNOWBOARD SINAIA.

CONTACT:Absolut Outdoor – Magazin de echipamente sportive, inchiriere si testare de echipamente sportive

Absolut Outdoor

- Ai avut vreodată nevoie de un sfat in legatura cu alegerea echipamentului şi nu ai ştiut la cine să apelezi? Un ski mai lung sau mai scurt? Mai lat sau mai îngust? Un clăpar mai soft sau mai rigid?

- Noi îţi oferim informaţiile de care ai nevoie.

În 2005, am deschis un magazin de articole sportive prin care ne-am dorit să comercializăm produse tehnice care nu se găseau pe piaţa din România. Dar mai mult decât atât, prin contactul direct cu clienţii noştri, am dorit să promovăm cât mai mult activităţile montane şi să atragem un număr cât mai mare de oameni către acestea. Şi i-am îndrumat pe toţi să exploreze muntele doar în condiţii de siguranţă, cu un echipament corespunzător.

Astfel, de la an la an numărul clienţilor a crescut. Între timp, am adus pe piaţa din România mărci foarte apreciate in străinătate: schiurile Movement (Elveţia) şi Black Crows (Franţa), ochelarii Zeal Optics (SUA), bandanele 4Fun (Polonia), papucii de căţărare Tenaya (Spania) și Dynafit (Italia).

Staff-ul nostru e compus din profesionişti, instructori de schi atestaţi internaţional, care testează toate produsele înainte de a le introduce pe piaţa românească pentru a vă oferi echipamente de cea mai bună calitate.

În 2009, venise deja momentul să împărtăşim şi altora din experienţele noastre. Am deschis varianta online a magazinului şi un blog prin care încercăm să vă ţinem la curent cu ce e nou pe piaţa produselor montane.

Vrei să afli mai multe? Intră pe AbsolutOutdoor.ro

CONTACT:Fratila Cornel – Materiale si Echipamente sportive

Fratila Cornel

La categoria schi, lucram exclusiv cu firma FISCHER, recunoscuta pentru calitatea produselor sale. Deoarece schiurile pentru inchiriat au nevoie de un singur si foarte important lucru - rezistenta -, FISCHER a dezvoltat noi metode de fabricare, ce asigura durabilitatea schiurilor chiar si in conditii de folosire zilnica indelungata. Indiferent de schior.

O pereche de schiuri este inutila fara o pereche buna de clapari. De aceea am ales NORDICA. Si mai exact, claparii EasyMove S RTL. Pentru o miscare mai comoda, precisa si sigura. Pe noi ne-a convins.

Iar in ceea ce priveste snowboard-ul, am ales NIDECKER. Constructia placilor NIDECKER AXIS, cu nucleu din lemn, le face unele dintre cele mai rezistente placi de pe piata. Fiind foarte usor de manevrat, AXIS este indicata atat incepatorilor, cat si celor mai avansati. Cateva specificatii oficiale: cap construction, dual AXIAL laminates si classic wood core.

CONTACT:

  • Adresa: Sinaia, Str. Octavian Goga, nr.1, vis-a-vis de intrarea principala a Parcului Dimitrie Ghica (la 10 m de Hotel Sinaia, drumul ce ajunge la Cota 1400 si Castelul Peles);
  • Telefon: 0745.015.241;
  • E-Mail:
  • Web: RentSki.ro


Complex Snow – Materiale si Echipamente

Complex Snow

Centru inchirieri articole sportive: peste 100 echipamente complete de ski, snowboard-uri, big-foot si saniute.

CONTACT: