Ski on Sky
Acasa
Stiri si Evenimente
Galerie Video
Galerie Foto
Decalogul Schiorilor
Monitori / Instructori
Cluburi de Ski
Scoli de Ski
Materiale Sportive
Après-Ski
Stana Tarle
Cabane Montane
TeleGondola Sinaia
Parcul Natural Bucegi
Centru de Informare
Salvamont
Contact

Pârtia Nouă s-a deschis oficial!

Deschidere Pârtia Nouă 2014

Bogdan Fălcescu, administrator-director general al Transport Urban Sinaia:

„După trei zile de muncă asiduă, în sfârșit, suntem în măsură să oferim turiștilor o veste foarte bună: începând de marți, 28 ianuarie, Pârtia Nouă este oficial deschisă tuturor iubitorilor sporturilor de iarnă. Este prima zi de schi din acest sezon la Sinaia. Pârtia Nouă se prezintă în condiții foarte bune și de siguranță pentru practicarea sporturilor de iarnă, iar stratul mediu de zăpadă măsoară aproximativ 40 de cm. Telegondola Sinaia va avea marți program cu publicul, ca de obicei, începând cu ora 12.00. Marți vom începe comercializarea cartelelor pe puncte și a skipass-urilor. Îi atenționăm pe turiști că, exceptând Pârtia Nouă, toate celelalte pârtii din Sinaia sunt închise acum în vederea amenajării și îi sfătuim să nu se aventureze pe porțiunile de pârtie neamenajate și nesemnalizate.

Prioritatea noastră zero la acest moment este ca, într-un interval cât mai redus de timp, să deschidem și pârtiile de altitudine din Sinaia. Utilajele noastre lucrează deja la amenajarea pârtiilor din Valea Soarelui. Acolo stratul mediu de zăpadă măsoară 50 de cm. Probabil că, în două-trei zile, vom avea toate pârtiile deschise.

Le mulțumesc pentru sprijinul total și pentru efortul susținut colegilor mei, le mulțumesc turiștilor care au înțeles să se informeze și să manifeste răbdare în aceste zile și, evident, lansez tuturor invitația de a alege Sinaia ca destinație preferată pentru sporturile de iarnă.”Bugetul de venituri şi cheltuieli TUS pe anul 2014

„Acesta este bugetul de venituri și cheltuieli al companiei S.C. TRANSPORT URBAN SINAIA S.R.L. care va fi supus aprobării Consiliului Local Sinaia, acționar unic și majoritar al companiei.” → Descarcă PDF-ul.Sinaia pe Partie 2013

Sinaia pe Partie 2013


Winter Air Sports 2013

Winter Air Sports 2013


SKI on SKY 2012 – Deschiderea oficiala a sezonului de schi

SKI on SKY 2012 – Deschiderea oficiala a sezonului de schi


Sinaia pe Partie 2012

Sinaia pe Partie 2012


Acţiune caritabilă la Sinaia - O săptămână de schi pentru 37 de copii orfani

Actiune Caritabila

Asociaţia Mia’s Children şi Şcoala de Schi Mountain Adventure în parteneriat cu Primăria Oraşului Sinaia, organizează în perioada 26 februarie – 2 martie, programul caritabil ,,Mia’s Children 2012”, ce oferă o săptămână de schi la Sinaia pentru 37 de copii orfani.

Vlad Oprea, Primarul oraşului Sinaia: “Îmi doresc ca muntele, zăpada şi lecţiile de schi să aducă bucurie şi veselie în sufletele acestor copii. Ar trebui ca orice copil să poată avea o astfel de experienţă frumoasă. Sper că îşi vor aminti cu drag de Sinaia şi vor mai reveni aici.”

Cei 37 de copii orfani cu vârste cuprinse între 4 şi 23 de ani se vor bucura zilele acestea la Sinaia de multe noutăţi: de munte şi de multă zăpadă, dar cele mai importante pentru ei vor fi lecţiile de schi.

De asemenea, copiii vor beneficia pe întreaga perioadă de desfăşurare a taberei de acces gratuit la transportul pe cablu, respectiv la telegondolă şi la telescaunul Valea Soarelui.

Printre frumoasele amintiri ale aceastei tabere se vor număra şi diplomele de participare pe care le vor primi toţi copiii în cadrul festivităţii de premiere ce va avea loc în incinta hotelului Cota 1400 şi vizita la Muzeul Naţional Peleş.Winter Air Sports 2012

Winter Air Sports 2012


WINTER AIR SPORTS – ACTIV, DINAMIC, DEPENDENT!

Este a 5-a ediţie, snowkite la Sinaia, un eveniment gravitaţional de anvergură. Astfel, între 21-26 februarie cei mai de seamă participanţi din ţară, dar şi musafiri din străinătate, precum şi un public numeros, sunt aşteptaţi la Sinaia – Cota 2000, pentru concursul de snowkite şi speedfly WINTER AIR SPORTS 2012.

Festivalul este organizat de Asociatia Eco-S în colaborare cu Primăria Sinaia.

Succesul va fi asigurat de invitaţii speciali, sportivi de renume mondial, care vor impresiona publicul cu evoluţiile lor deosebite:

  • Oliver Palmers (AUSTRIA);
  • Toma Coconea - vicecampion mondial la cea mai dura competiţie de adventure din lume unde a parcurs aproximativ 1000 km în mers şi peste 800 km în zbor în cele 14 zile de concurs;
  • Parasutiştii ... TNT-Brothers. TNT-Brothers este o asociaţie sportivă infiinţată pentru pasionaţi de saltul cu parasuta. TNT-Brothers sunt bucuroşi că în acest an va pot oferi un spectacol inedit la COTA 2000, în cadrul Winter Air Sports.

În acest an Winter Air Sports aduce un peisaj inedit pe platoul de la Cota 2000. Daca pana acum eraţi obişnuiţi să priviţi evenimentele la nivelul solului, acum va trebui să vă ridicaţi ochii spre cer, deoarece veţi vedea cum "cad" oameni din elicopter. Da, e adevarat, în acest an echipa de paraşutisti TNT-Brothers va acoperi cerul din Valea Dorului oferind un spectacol inedit: bine cunoscutele stele facute din oameni în cădere liberă, zbor cu wingsuit-ul (acel "Batman" pe care îl vedeţi în filme), aterizări spectaculoase în paralel şi multe alte surprize.

WINTER AIR SPORTS se desfăşoară pe platoul de la Cota 2000 Sinaia, din imediata vecinătate a telecabinei Cota 2000, având baza la staţia de sus a telescaunului din Valea Dorului.

Participanţii se pot înscrie la una dintre categoriile de concurs: Race Kite, Freestyle şi Speedfly.

WINTER AIR SPORTS va avea ceva pentru toată lumea.

DISCOVERY Snowkite - iniţiere în snowkite sub supravegherea instructorilor. Vor fi clinici introductive pentru cei care ar dori să încerce pentru prima oara snowkiting şi să realizeze de ce este atât de captivant.

CONCURSURI: RACE KITE, FREESTYLE si SPEEDFLY.

CONCURS foto: organizat de F64STUDIO - www.f64.ro

DEMONSTRATII de Snowkite, Speedfly şi salturi din elicopter.

Pe lângă probele de concurs, mai există o serie de evenimente conexe: demonstraţii, concurs foto, videoproiecţii, petrecere la HOTEL COTA 1400.

Programul WINTER AIR SPORTS este următorul:

  • Marti, Miercuri, Joi 21,22,23 febr - Antrenamente libere;
  • Vineri, 24 Februarie - Înscrieri şi calificari;
  • Sâmbătă, 25 Februarie - Calificări, finală, premiere şi afterparty;
  • Duminică, 26 Februarie - Zi de dat la liber pentru sesiuni foto şi de filmare.

Pentru mai multe informaţii referitoare la eveniment, hartă către traseu şi către locul de desfăşurare al petrecerii urmăriţi constant KiteMania.ro şi contul nostru de facebook - WINTER AIR SPORTS - Facebook.com/WinterAirSports

CONTACT:

  • Adrian Miclea - 0723.663.615 (adrian@kitemania.ro);
  • Mihai Zamfir - 0722.100.330;
  • Madalina Rosu - Ofiter de Presa Primaria Sinaia - 0727.739.032