48 de ore în Montreux: Stil, rafinament și schi

În cazul în care timpul este scurt pe o călătorie vârtej de vânt în Elveția, baza-te undeva cu transferuri rapide, ușor de schi. Aeroportul Geneva la frumosul Montreux este ideal.

Cu zboruri regulate, scurte, din Marea Britanie spre Geneva, Elveția este o locație ideală pentru o pauză de iarnă de weekend sau de mijlocul săptămânii. Pentru o combinație perfectă de cultură, arhitectură frumoasă și acces la pârtiile de schi, uimitorul oraș Montreux de pe malul lacului este o alegere excelentă.

Într-o scurtă oprire, nu doriți să pierdeți timpul cu transferuri lungi de schi – Geneva la Montreux este la doar o oră de mers cu mașina, fiind un loc ideal pentru a vă baza pentru o scurtă pauză alpină. Pentru a vă oferi un gust din ceea ce ai putea vedea și de a face pe călătoria dumneavoastră vârtej de vânt la Montreux, aici este sugestia mea pentru un itinerar de 48 de ore în oraș.

Mic dejun pe malul lacului

Situat pe malul frumosului lac Geneva, hotelul Montreux oferă vedere la apă la munte și nu numai, fiind fundalul perfect pentru un mic dejun elvețian relaxat și relaxant. Plimbați-vă pe promenada de pe malul lacului și opriți-vă la una dintre cafenelele sau hotelurile care se află pe țărm, și veți descoperi că elvețienii își iau micul dejun la fel de în serios ca și vecinii lor francezi. Deși totul este excepțional de delicios, am foarte recomanda încercarea de ciocolată caldă elvețiană.

Pas înapoi în timp în Castelul Chillon

După o băutură în vederi uimitoare și aer curat la micul dejun, mergeți spre port pentru a face o scurtă plimbare cu barca până la Castelul Chillon. Situată pe propria insulă, cetatea medievală se află la doar doi kilometri sud de oraș și este ușor accesibilă cu barca CGN Lake Geneva. Cu o serie de excursii, ateliere de lucru și ghiduri interactive oferite, explorarea castelului și descoperirea istoriei sale bogate este o modalitate foarte bună de a petrece prima dimineață.

Ia trenul spre Rochers de Naye

După o dimineață pe malul lacului, s-ar putea să descoperiți că munții înzăpeziți vă cheamă. Dacă da, urcați la bordul unui tren de cale ferată Cog în gara Montreux, care vă va duce prin unele dintre cele mai frumoase peisaje din Elveția la vârful de la Rochers de Naye. Opriți-vă pentru masa de prânz la restaurantul gării, care oferă vedere panoramică la munți.

După prânz, veți fi gata să explorați zona prin intermediul gamei de trasee de drumeții. În timpul iernii, le puteți lua cu asalt cu rachete de zăpadă – va trebui să fie atent, dar vă veți bucura cu siguranță vederi înzăpezite la maxim!

Petrece noaptea într-o mongolă “Love Yurt”

Priveliștile, liniștea și aerul proaspăt se combină pentru a face din Rochers de Naye un loc cu adevărat magic. Dacă nu sunteți destul de gata să se întoarcă la viața orașului după drumeție, de ce nu rezerva un sejur la o iurtă mongolă? Există iurte de grup care dorm până la opt persoane, dar pentru o experiență unică, romantic, nu ratați pe iurta mici “dragoste”, care este construit pentru doi.

Bucurați-vă de o dimineață de schi

Pentru fanii schiului, să fii sus în munți și să nu schiezi ar fi o tortură! Deci, pentru a doua dimineata, cu siguranta program în unele schi în frumoasa rochers de Naye zona de schi. Traseele de aici nu sunt prea provocatoare, dar cele cinci telecabine, liniștea stațiunii și vederile uimitoare vă vor oferi o mulțime de de care vă puteți bucura.

Întoarce-te la Montreux

Pentru ultima după-amiază și seara, reveniți în oraș și bucurați-vă de o cină delicioasă la Montreux Jazz Café. Administrat de organizatorii celebrului Festival de Jazz montreux, care are loc în oraș în fiecare vară, acest loc este decorat cu o multitudine de suveniruri muzicale. Verificați site-ul pentru a vedea pe ce seri muzicieni de jazz clienților sunt program pentru a efectua, care ar face pentru un final cu adevărat speciale pentru călătoria dumneavoastră.

Noțiuni de bază acolo

Zborurile regulate din Marea Britanie spre Geneva fac din Montreux o destinație ușoară. În plus, există o gamă largă de transferuri de schi disponibile. Aeroportul Geneva este la doar o oră de mers cu mașina de oraș, astfel încât timpii de transfer sunt scurti.

Pentru călătorii fără stres, luați la alegere din gama de transferuri premium de schi de la Shuttle Direct. Geneva to Montreux este o rută populară, astfel încât rezervarea în avans vă va asigura că nu pierdeți niciuna dintre cele 48 de ore prețioase de așteptare pentru transport.