Après-Ski – O tradiție de schi

Când rezervați o vacanță de schi într-o cabană cu catered, asigurându-vă că sunteți distrați cu après-ski este la fel de important ca timpul petrecut pe pârtii.

Chiar și pentru schiorul cel mai dedicat, o vacanță de iarnă nu poate fi tot locul de muncă și nici un joc. Nu că schiul este exact locul de muncă, dar pentru corpul tau (și mintea) pentru a recupera de la ceea ce este de multe ori destul de o activitate obositoare, este important să factor în unele în jos timp și o varietate de alte activități la sfârșitul zilei.

De fapt, pentru mulți oameni, ceea ce se întâmplă departe de pârtii este o mare parte din distracție de o vacanță de schi, și cultura après-schi de o statiune este de multe ori ceea ce leagăne alegerea de unde să rezervați o cabana catered.

Termenul francez après-ski literalmente se traduce prin “după schi”, și dacă închiriați o cabana confortabil, de lux catered, cu siguranță nu există nici o lipsă de distracție pentru a fi avut o dată ce ați venit în de frig.

Asigurați-vă propria distracție

Masa de seară devine o ocazie foarte socială atunci când stați într-o cabană cu catered – în fiecare seară este o petrecere fabuloasă (din meniul unui bucătar profesionist). Veți lua masa cu bucătăria locală tradițională, inclusiv în tocănițe bogate, consistente, gătite lent și tagines și deserturi calde apetisante – și cel mai bun lucru este că nici măcar nu va trebui să faci curățenie!

Iubito, e frig afară, dar în interiorul cabanei e cald și confortabil! După o masă gastronomică consistentă însoțită de un vin grozav, vă puteți retrage pentru a sta în jurul focului deschis și pentru a face schimb de povești despre escapadele de schi ale zilei. Bună companie, conversație bună, și unele povești bune înalt face pentru cele mai bune après-ski dintre toate.

În numele distracției, nu ai lăsat niciodată adevărul să ne iasă în calea unei povești bune despre schi. Jos o cursă neagră înapoi pe un picior? Da, asta s-a întâmplat!

Fondue: Având o petrecere fondue face pentru activitatea de lipire perfectă, și unul care toată lumea se poate implica în – chiar și copiii mici. Cele mai multe locuri vor avea un set de fondue squirrelled departe în dulap și, dacă nu, doar cere gazdele și sunt șanse vor găsi unul. Cap la supermarket-ul local și stoc pe unele Gruyère, Fontina, sau orice altceva sugerează, și a lua stabilite pentru unele delicioase și decadent brânzos distractiv.

Eggnog, ciocolată caldă și cocktailuri: au propria petrecere cocktail – stil cabana! Ceea ce imbibe în va depinde de companie, desigur, dar dacă este o bere de ou de casă nog, Glühwein, unele creative de iarnă-tematice cocktail-uri (încercați Hot Buttered Rum, yum!), sau bezele-bogat ciocolata calda, oră cocktail în cabana dumneavoastră catered face pentru un minunat eveniment après-ski.

Pace-te: Dacă sunteți se complac în câteva cocktail-uri este important să ne amintim că alcoolul nu joacă bine cu altitudine! Consumul de alcool vă poate afecta mai repede la altitudinea de unele statiuni si nu doriți să risc pierdem o zi întreagă de schi pe o mahmureala.

Hit cada fierbinte

Nu există un loc mai bun pentru a începe o conversație decât într-o cadă cu hidromasaj, așa că, chiar dacă împărțiți cabana cu oameni pe care nu îi cunoașteți, acesta este un mod fabulos de a socializa fără a pleca de acasă. Este important să ne amintim eticheta “cada cu hidromasaj”, deși (da, este un lucru). O cadă cu hidromasaj nu este o baie, astfel încât să aibă un duș înainte de a intra, și să oricine este acolo primul set de codul vestimentar (nu costume de ziua de nastere în cazul în care colegii cada sunt complet îmbrăcat).

Câteva ore de relaxare într-o cadă cu hidromasaj va călca în kinks de dureri musculare și vă permit să se deda la una dintre cele mai placute après-ski activități disponibile.

Out and About în Resort

Desigur, nu toate off-piste de divertisment trebuie să fie limitată la cabana ta, și fiecare stațiune are partea sa de baruri pline de viață în cazul în care vă puteți bucura de nimic, de la un vin liniștit fiert în fața focului deschis la dans gălăgios masă în cizme de schi.

Un cuvânt de avertizare, deși: nu începe festivitățile prea devreme. Un cuplu de Jägerbombs într-un munte refugio ar putea părea o idee bună la momentul respectiv, dar schi în timp ce sloshed nu este niciodată, niciodată o idee bună.

Oriunde alegeți să mergeți pentru pauzele de schi, asigurați-vă că posibilitățile de après-ski ale stațiunii sunt în concordanță cu modul în care doriți să vă petreceți timpul de nefuncționare.