Atracții În afară de schi în Les Menuires

Una dintre marile atractii de schi în Les Menuires este că puteți face o mulțime de alte lucruri prea – nu este doar despre schi!

Când rezervați o vacanță pentru a merge la schi în Les Menuires, există atât de mult de iubit despre zona în ceea ce privește schiul real, cu o gamă fantastică de pârtii și o serie de alte facilități – inclusiv, din 2015, noi teleschiuri mai mari și mai confortabile.

Cu toate acestea, o vacanță de schi nu poate fi totul despre zăpadă și nimic altceva, pentru că oricât de mult te adora sporturi de zăpadă, veți găsi, probabil, că doriți șansa de a face alte lucruri, de asemenea. Acest lucru este probabil să fie de două ori adevărat dacă călătoriți cu familia ta.

Acest lucru este în cazul în care o vacanță de schi în Les Menuires scoruri atât de bine, ca acest complex plin de viață oferă atât de multe alte lucruri de făcut. Iată doar o mostră din unele dintre multele lucruri oferite.

Parcul de distracții

OK, adulții ar putea arata un pic prost “strutting lucrurile lor” pe castele bouncy și trambuline, dar este un câștigător sigur-foc pentru copii mai mici. Acest lucru este undeva esti probabil să-și petreacă un pic echitabil de timp, odată ce știu că este acolo! (Desigur, dacă doriți să-și petreacă cea mai mare parte a timpului pe zăpadă, s-ar putea să doriți să păstrați acest loc un secret de la tineri!)

Centrul Sportiv

Acest centru excelent oferă lucruri precum tenis de masă, badminton și squash. Este foarte popular cu cei care caută o pauză de la schi în Les Menuires, sau în acele zile rare, atunci când vremea ar putea fi nepotrivite pentru a fi în aer liber.

Preparate din bucătăria

Statiunea are undeva între 30 și 40 de restaurante (numărul merge în sus și în jos un pic – prin urmare, gama). Ele acoperă toate gusturile și bugetele și, surprinzător, în ciuda numărului lor, acestea pot fi ocupat și dificil de a intra în unele nopți, dacă ajunge pe spec. Deci, asigurați-vă că vă rezervați înainte pentru pacea ta de spirit, sau dacă sunteți în speranța de a obține în cu nici o notificare, încercați să vină mai devreme.

Dacă doriți unele dintre cele mai rafinate mâncăruri din jur, Les Menuires are un restaurant de 3 stele numit La Bouitte. Acesta nu va veni ieftine, dar este o experiență fantastică pentru foodies.

Terapia cu amănuntul

După v-ați aștepta, stațiunea este foarte bine echipată cu magazine și unități de închiriere care oferă accesorii și bunuri legate de schi. Ce e frumos despre el, deși (și ușor neobișnuit), este că are, de asemenea, o gamă bună de alte magazine, precum și – inclusiv bijutieri, măcelari, greengrocers și puncte de vânzare care oferă pâine proaspătă locale, produse de patiserie și charcuterie.

Noapte

În timp ce participarea la viața de noapte nu este cu adevărat o alternativă la schi în Les Menuires, aceasta nu poartă mențiunea pentru cei care sunt interesați. Nu vă așteptați la farmec rustic, deoarece majoritatea discotecilor și cluburilor de noapte sunt în subsolul blocurilor de cazare – dar nu sunteți acolo pentru a admira arhitectura! Viața de noapte este plină de viață și surprinzător de cosmopolit în comparație cu unele alte statiuni din Alpi.

Linia de jos este, cu toate acestea vă place să-și petreacă timpul de nefuncționare, veți avea o multime de a face în afară de schi doar în Les Menuires.