Backcountry Schi pentru schiori intermediare

Snowcats au făcut schi backcountry accesibile schiori intermediare. Backcountry schi oferă întinderi vaste de zăpadă moale, pulbere consecventă în setările îndepărtate și spectaculoase de munte. Frecvent…

Snowcats au făcut schi backcountry accesibile schiori intermediare.

Backcountry schi oferă întinderi vaste de zăpadă moale, pulbere consecventă în setările îndepărtate și spectaculoase de munte. Adesea considerat domeniul de hardy și auto-reliant schi touring entuziaști, sau de schiori de elicopter competenți și cu buzunare adânci, schi backcountry este acum ușor accesibil pentru schiori snowcat.

Snowcat schi este de obicei mult mai accesibile decât elicopter de schi și poate fi mai adaptabil la capacitatea de schior. De asemenea, nu necesită echipament special sau experiență backcountry. Cu toate acestea, o bună condiție fizică este de dorit, mai ales la schiori cu puțină experiență de zăpadă pulbere.

Operatorii de schi cat oferă excursii cu servicii complete în zonele alpine îndepărtate

înalte. Oaspeții se cazează în loji confortabile, cu dormitoare cu dublă ocupare și băi private, mâncare excelentă și căzi cu hidromasaj în aer liber, dotate cu servicii de bar. Nevoile, confortul și siguranța oaspeților sunt pe primul loc, atât în interiorul cabanei, cât și pe deal. Toată lumea se distrează.

Vestul Canadei se mândrește cu multe loji backcountry, în cazul în care schiori intermediare și expert deopotrivă utilizarea snowcats pentru a accesa cele mai bune foarte de schi backcountry. O astfel de lojă este rustic Chatter Creek 9300 sq.ft. Vertebrele Lodge, care pot fi vizualizate la www.backcountrywintervacations.com/vertebrae-lodge.html

Oaspeții schiează în grupuri de 12 persoane. Fiecare grup are o cat de zăpadă dedicată, două ghiduri de înaltă calificare și un șofer. Grupurile pot fi asamblate în funcție de capacitate, și pentru că snowcat și ghiduri muta la plăcerea grupului, întreaga parte se bucură de teren și un ritm de schi care le convine cel mai bine. Nu există niciodată presiune pentru a maximiza utilizarea echipamentului. Snowcat schi este la fel de plăcută pentru experți și intermediari puternice deopotrivă și atât pentru schiori și snowboarderi.

Pe deal, ghidul de plumb stabilește pista și oaspeții urmeze, cu toată lumea schi în zăpadă proaspătă, neurmărit. Ghidul se oprește ocazional pentru a se regrupa și pentru a oferi oamenilor o șansă de a se odihni, de a face fotografii și de a împărtăși experiențele lor. Frecvența opririlor depinde de capacitatea și puterea grupului. Grupurile puternice pot schia non-stop la partea de jos; 1800 la 2000 ft de bucurie pură! Alte grupuri pot avea câteva opriri de-a lungul drumului. Oaspeții determină ritmul, nu ghidul.

Ghidul de plumb ține turma lui împreună și vede că nimeni nu cade prea departe în urmă. Al doilea ghid, numit “tailgunner”, este întotdeauna ultima persoană în jos pe deal. În cazul în care un oaspete cade sau are dificultăți, tailgunner va fi de partea lor pentru a ajuta.

Cat skiing ofera o experienta speciala pentru grupuri de familie (copii cu varsta de 19 ani si mai mari)*, grupuri de doamne, grupuri de asociati de afaceri sau grupuri de prieteni. Într-un grup social divers, toată lumea se poate simți relaxată și “parte a unei echipe”. Tovarășii pot fi savurați, nu numai în cabană seara, ci și pe dealul de schi. Grupurile se păstrează împreună și interacționează în timp ce schiază și, în timpul călătoriei înapoi pe deal, împărtășesc glume și conversații. Plimbari snowcat permite oaspeților să descheia, încălzi, se usuce, se bucură de unele masa de prânz și de a face mai multe fotografii.

Mulți oaspeți sosesc în grupuri prestabilite de 12 persoane, organizate de unul dintre membrii grupului. Aceste grupuri umple un singur snowcat și poate fi foarte compatibil, cu toată lumea schi bine împreună.

Cu toate acestea, oaspeții care sosesc individual sau în perechi pot fi asigurați de un moment la fel de bun ca și membrii grupurilor prestabilite. Operatorul de turism va încerca, de obicei, pentru a plasa persoane într-un grup adecvat și vor face rapid noi prieteni și se potrivesc într-un mediu foarte sociabil.

Ghidurile sunt expert în găsirea “linii” pentru schiori de capacitate diferită. Schiorii mai bine s-ar putea bucura de unele “abrupts” sau “pop” off umflături în timp ce alții din grup sunt ghidate pe o linie mai “moale”. Toată lumea are posibilitatea de a se provoca, și să se uzeze.

Pe măsură ce se apropie sfârșitul zilei, iar oaspeții pot începe să obosească, ei sunt bineveniți să se așeze și să meargă înapoi pe deal cu șoferul snowcat. Un schior mai lent poate ocazional “stai afară” o alerga pentru a permite restul grupului o alerga mai repede-paced. În cazul în care un oaspete vrea să “suna o zi”, un membru al personalului le va conduce înapoi la cabana pe un snowmobil. Personalul este dedicat serviciului și dorește să facă oaspeții cât mai conf