Defalcarea a 8 tipuri de schi

Cu majoritatea sporturilor, aveți una, poate două, opțiuni pentru modul în care doriți să faceți acest lucru. Cu schiul, totuși, aveți o mulțime de stiluri din care să alegeți și teren pe care să vă jucați. Simplu spus: diferitele moduri de a te bucura de acest sport de iarnă sunt vaste. Sigur, cel mai cunoscut tip de schi este coborârea în jos pe două schiuri. Dar dacă adăugați trucuri? Sau un elicopter? Și ce zici de schiat pe teren plat?

Peste 11 milioane de americani sunt participanți activi la schiul alpin sau de fond. DACĂ doriți să vi se alăture, trebuie mai întâi să vă dați seama ce fel de aventură sau exerciții doriți și să vă alegeți echipamentul în consecință.

La vale

Schiatul alpin este cel mai de bază tip de schi alpin în care piciorul este atașat la legătură. Acest tip de schi se efectuează de obicei în stațiunile de schi deservite de lift, ceea ce nu înseamnă că este ușor. Cursurile sunt adesea îngrijite, deși schiorii mai avansați se vor bucura să lovească moguli sau să intre în și afară din zonele împădurite. Dacă puteți înscrie o lecție, acesta va fi cel mai bun pariu pentru a stăpâni tehnica, pe care schiorii experți o fac ușoară.

All-mountain sau Backcountry

Odată ce ați stăpânit îngrijitorii și căutați să urmăriți câteva linii proaspete în pudră nou pusă, veți dori să vă aventurați în casele din spate sau în castronele din spate ale stațiunilor majore. Aceste zone conțin adesea cele mai dificile curse cu pulbere adâncă, unde sunt necesare abilități tehnice.

Heli-schi sau schi de pisică – Dacă ați acoperit toate terenurile și bolurile din spate în stațiunile preferate, următorul pas ar fi să vă îndreptați spre munte într-un Snowcat, vehiculul de dimensiuni ale unui camion folosit pentru a vă deplasa trasee de zăpadă și mire. Dacă vă simțiți cu adevărat aventuros, puteți merge mai departe în sălbăticie cu un elicopter. Ambele tipuri de schi sunt destinate exclusiv experților. Veți fi într-o țară dreaptă, cu pulbere proaspătă și jgheaburi nesfârșite, abrupte și boluri, împreună cu vederi spectaculoase. Cele mai multe zile vor include, de obicei, aproximativ 10 alergări și peste 12.000 de picioare verticale. Multe stațiuni, precum și echipamente individuale în inima munților, oferă tururi de schi de pisică de o zi sau întreagă. Cea mai rentabilă opțiune? Outstone Shuttle de la Keystone rulează trei ore în fiecare zi pentru a duce schiorii și călăreții la bolurile Outback la doar 5 USD pe călătorie.

Heli-schiul ar putea fi cea mai bună aventură de schi pe care o poți avea și ceea ce vei vedea adesea în filmele profesionale de schi și îmbarcare. Vă încărcați pe dvs. și pe toate echipamentele în elicopter și vă îndreptați pentru a călători o parte din cea mai adâncă pulbere de acolo. Destinațiile populare includ Columbia Britanică și Alaska. Aceste călătorii sunt scumpe – gândiți-vă la mii de dolari -, dar merită cu adevărat. Cu orice tip de călărie în afara țării, avalanșele sunt întotdeauna un pericol. Ghizii vor avea cunoștința a ceea ce rulează în siguranță în fiecare zi.