Les Gets Schi – “Know Before You Go”

Se îndreaptă spre o acțiune de iarnă în Les Gets? Pauze de schi în această stațiune de top va fi chiar mai satisfăcătoare, dacă știți un pic despre zona înainte de a pleca.

Alpii francezi este una dintre cele mai populare destinații de schi din Europa, an după an, iar Les Gets este foarte des în fruntea listei oamenilor. La urma urmei, face parte dintr-una dintre cele mai mari și mai variate zone de schi din lume și este perfect pentru o vacanță interesantă de aventură de iarnă. În plus, schiul Les Gets oferă o mare oportunitate pentru familii, cu o serie de diferite tipuri de atracții și activități de care trebuie să se bucure. Dar, înainte de a vă îndrepta spre stațiune într-o vacanță de aventură pentru a schia, parapanta, tur de schi sau orice alte activități, luați act de următoarele informații pentru a vă ajuta să vă planificați itinerariul mai bine.

O gamă largă de trasee

Fie că sunteți un schior novice sau cu experiență, există mai mult decât suficiente opțiuni de schi Les Gets pentru a alege de la, în și în jurul stațiunii. De fapt, în ultima vreme a existat un impuls pentru a îmbunătăți trasee incepator, cel mai cunoscut dintre care este Les Chavannes. Cu toate acestea, există, de asemenea, o multime de trasee provocatoare pentru schiori mai experimentați să se bucure – atât pe și în afara pistei – ceea ce face destinația perfectă de familie în ceea ce privește catering la diferite niveluri de competențe.

Când să plec?

Dacă vă îndreptați spre Les Gets, schiul este mai mult decât probabil sportul preferat – dar nu vă închideți mintea la gama mare de alte activități de iarnă. Pentru familii, de multe ori cele mai bune luni pentru a merge sunt decembrie și ianuarie, atunci când stațiunea este transformată într-o iarnă de Crăciun wonderland – împodobit cu decoratiuni superbe și binecuvântat cu o abundență de zăpadă. Destul de surprinzător, există, de obicei, mai puține mulțimi în decembrie, comparativ cu ianuarie, deci este un moment perfect pentru a avea o vacanță relaxantă cu familia. În timp ce ianuarie este, de obicei, cea mai rece lună, este, de asemenea, atunci când ninsoare este premium – ceea ce face ideal să se implice în unele dintre cele mai multe de pe pista de activități bătut, ar fi de zăpadă touring și off piste de schi.

Alte activități interesante

După sa menționat, în afară de schi tradiționale, există o mulțime de alte activități unice puteți încerca în Les Gets. Schi off piste este unul, desigur (deși acest lucru nu poate fi întotdeauna potrivit pentru membrii mai tineri ai familiei) și schi turism este un alt mod absolut fantastic de a ieși pentru a explora terenul. Alte opțiuni sunt snowshoeing, patinaj în aer liber, parapanta și chiar parașutism. Pentru ceva un pic mai puțin octanică ridicată, există ateliere de ceramică și ciocolată pentru a vă înscrie.

Orice ai alege să faci într-o vacanță de aventură în această stațiune fantastică, îți poți garanta că nu te vei plictisi niciodată!