Masina de schi – pentru a obține această încredere și bucurați-vă de schi

Nu poate fi nici o îndoială cu privire la adrenalina și fiorul asociate cu schi. Dar, în același timp, aceia dintre noi care doresc să încerce acest sport minunat sunt adesea reticenți cu privire la siguranța noastră și dacă suntem într-adevăr în urma tehnica dreapta de schi.

O mașină de schi sau antrenor de schi este un dispozitiv ideal pentru a pune această teamă să se odihnească. Practic, permite unei persoane să găsească echilibrul potrivit și îl antrenează să adopte postura corectă a corpului pentru schi.

Schi este totul despre tehnica potrivita si gasirea locului de confort in picioarele tale, care va va permite sa-ti pozitionezi corpul fara nici un stres. Mașina de schi te ajută să găsești locul perfect. Acesta vă ajută în păstrarea că la fața locului în timp ce trece prin toate mișcările diferite care implică corpul tau.

Practica regulată de a face uz de masina de schi va permite apoi să flex picioarele mai mult decât v-ar fi făcut în mod normal, din cauza fricii de o cădere. Aceste dispozitive nu ocupă nici un loc și pot fi rapid legat pe pantofi de schi. Vă puteți antrena cu ei pe uscat și perfecționa mișcările corpului pentru a vă pregăti pentru sezonul de schi mare.

Acestea sunt disponibile în patru tipuri diferite

Incepatori ar găsi bloc verde ideal pentru a începe cu întrucât nivelul intermediar și schiori mai avansate se vor bucura folosind albastru, precum și blocuri roșii. Blocul negru este într-adevăr pentru experții final și freestyle pasionat de schi, care știe să facă uz de bloc pentru mișcările sale.

Mașina de schi este astfel un dispozitiv obligatoriu de antrenament pentru toți aspiranții de schi și pentru cei care doresc să-și perfecționeze abilitățile. Acesta promovează controlul postura, mișcarea dinamică a corpului și încurajează persoana să încerce fără teamă, precum și acțiuni pivotante.

Feedback-ul de la atât incepatori

precum și experți despre acest dispozitiv a fost cel mai pozitiv. Chiar și cei care au suferit leziuni mai devreme au îngrămădit laude pe masina de schi spunând că le-a ajutat din nou se bucură de schi, fără teama de a prejudiciului.