O introducere în lecții de schi pentru copii

Te duci să schiezi în Les Menuires? Dacă iei copiii cu ei, nu sunt niciodată prea tineri pentru a începe să-și perfecționeze abilitățile pe pârtii.

Dacă sunteți de planificare pe predarea copiilor dumneavoastră să schieze în timpul unei vacanțe alpine, multe familii găsi că schi în Les Menuires, în Alpii francezi, cu oportunitățile sale școală de schi, gama larga de pepinieră și pante verzi, și relaxat, atmosfera prietenoasă, este un loc ideal pentru un copil pentru a face primele lor mărci pe zăpadă.

În timp ce de școlarizare de experți este întotdeauna recomandat pentru copii mici, aceasta poate ajuta să înțeleagă abordarea adoptată pentru a preda tinerilor abilitățile lor prima pe zăpadă.

câţi ani?

Copiii pot începe, în general, să ia lecții de schi la vârsta de până la doi ani. Copiii mai mari sau tinerii adolescenți, cu toate acestea, va beneficia, probabil, de a trece direct la învățarea mai multe tehnici pentru adulți de la get-go. Dacă rezervați o vacanță pentru a merge la schi în Les Menuires, nu veți avea probleme în a găsi un instructor pentru orice vârstă, iar copilul dumneavoastră ar trebui să fie pe pantele lor în cel mai scurt timp.

În ceea ce privește momentul în care ar trebui să înceapă copilul dumneavoastră pe lecții, care este puternic dependentă de copil. Mulți schiori competitivi încep să schieze de îndată ce pot sta în picioare, dar dacă copilul dumneavoastră nu este interesat să ia lecții nu ar trebui să insiste: ar trebui să fie ceva să se bucure, la urma urmei! Atâta timp cât copilul este interesat de perspectiva de schi pot începe la orice vârstă, deși pentru lecții le va trebui să fie confortabil fiind departe de părinții lor cu un instructor.

Alegerea echipamentului

Pentru cei care schiează în Les Menuires, există o mulțime de ajutor pentru începători, atât în magazinele de schi, cât și în școlile de schi, așa că nu vă fie frică să cereți asistență.

Structura schiurilor pentru copii este destul de similară de-a lungul bordului, dar înălțimea poate varia – acestea ar trebui să ajungă la bărbia copilului atunci când sunt ținute vertical. Un copil mai timid sau precaut poate beneficia de utilizarea schiurilor ceva mai scurte, în timp ce un căutător de fior mai încrezător poate beneficia de schiuri mai lungi – până la nas sau gură, dar niciodată mai mare decât atât. Întotdeauna merge mai scurt, mai degrabă decât mai mult în cazul în care există îndoieli, ca nici un copil va beneficia de schiuri excesiv de lungi și schiuri mai scurte permite mai mult manevrabilitate.

Ai putea lua în considerare cizme reglabile, pentru a evita ca copilul dumneavoastră să crească din ele prea repede, sau ai putea cumpăra cizme doar o dimensiune mai mare, în scopul de a le dura mai mult. În mod similar, căștile ar trebui să fie reglabile, și ar trebui să se potrivească perfect peste cap. Un pic de mișcare în cască este acceptabil, dar nu prea mult.

Îmbrăcăminte caldă

Îmbrăcămintea adecvată diferă în funcție de condițiile în care schiați. În Les Menuires, cele mai reci părți ale anului tind să aibă minime în medie în jur de -6 grade Celsius, suficient de rece pentru a necesita îmbrăcăminte de protecție. Echipamentul de schi adecvat este important pentru tineri, atât pentru confortul copilului, cât și pentru siguranța acestora. Este o idee bună pentru copii să poarte mănuși peste mănuși, iar în zilele mai reci merită să aibă un strat de bază termică sub îmbrăcăminte de schi regulate.

Asigurați-distractiv de învățare

Dacă vă asigurați că copilul dumneavoastră are toate uneltele adecvate, cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a-i ajuta să se bucure cu adevărat de arta schiului este de a oferi o atmosferă de susținere în care să poată profita cu adevărat la maximum de ea – și să se distreze! Da o mulțime de laudă și încurajare și de a găsi un instructor cu care copilul dumneavoastră într-adevăr “clicuri” și ei vor fi alături de tine pe piste în cel mai scurt timp.