O istorie de bază a stilurilor de schi pe zăpadă

Schiul părea a fi inițial un mijloc simplu de a ajunge printr-un loc la altul în zăpadă ambalată sau chiar înghesuit. Pentru unii, schiatul înseamnă schi alpin recreativ în timpul căruia 1 merg într-o stațiune, asigură un bilet de teleschi, îmbracă articole de îmbrăcăminte pentru vreme rece, schiuri, pantofi sau cizme de schi, stâlpi de schi și se îmbarcă cu telescaunul sau diferite mijloace de transport mecanic în sus.

Cu toate acestea, acest sport a avut o cale considerabilă în ultima jumătate de secol. Pentru mulți oameni cărora le place să se uite la televizor, poate părea o activitate sportivă extrem de elitistă, care necesită o educație ridicată, precum și echipament scump.

Secretele schiului mai inteligent

Chiar și așa, snowboardingul și schiul sunt, în general, obiective de iarnă stimulante și obișnuite. Schiul este de obicei cel mai evident pentru public pe parcursul Jocurilor Olimpice de iarnă. De exemplu, schiul competițional convențional este de fapt format din 4 activități; coborâre (o coborâre extremă într-un concurs în funcție de timp), slalom (alergat pe un traseu rotativ dramatic marcat cu ajutorul steagurilor), săritura de schi (în care concurenții sar prin pante de salt special pregătite și sunt evaluați atât la distanță mare precum și forma) și cross-country (în care schiorii se luptă pe un curs lung – care variază de la ZECI km / 6 mile până la FIFTY km / 31 mile) pe care acest peisaj și obstacole testează rezistența și manevrabilitatea. În general, schiul competițional este de obicei separat în 2 discipline: curse și freestyle.

Schiatul este simplu de învățat, cu toate că este mai dificil de stăpânit. În consecință, există de fapt cursuri de schi care antrenează totul, de la principiile de bază ale rotirii și opririi în mod corespunzător, la metode mai avansate de sculptură și mogul. Dacă vă aflați că învățați să schiați, indiferent de tip, devine necesară o mână de provizii critice, inclusiv articole de acoperit capul, schiurile, stâlpii de schi, legăturile de schi, pantofii sau ghetele de schi, pantaloni de schi, protecția ochilor, protecția mâinilor și lista de verificare continuă să crească .

Un tip special de schi este schiul  freestyle , adică un amestec de metode de schi, acrobație și schi aerian. Schiul freestyle a început în anii 1930, în timp ce schiorii norvegieni au început să facă acrobații în timpul exercițiilor de alpinism și de fond. Această formă specială a început să fie luată în serios la începutul anilor 1970, în timp ce fusese menționată ca hot-dogging. Schiul în stil liber a ajuns să fie o demonstrație la Jocurile Olimpice de iarnă din 1988.

În plus, există  schi alpin . Veți descoperi câteva forme principale de schi alpin, telemark și alpin. Schiatul alpin funcționează temeinic grupurile de mușchi ai picioarelor, în special ischiori și cvadriceps.

Apoi puteți găsi schi de țară vintage  . Pentru începător acest lucru este într-adevăr un pic la fel ca mersul pe jos sau jogging. Schiatul X-country, cunoscut și sub denumirea de schi nordic, este ușor de înțeles și cu greutatea corporală împrăștiată pe suprafața schiurilor lungi și drepte, puteți skim în jurul peste ninsori adânci. Este un tip bun de exerciții și o metodă oportună pentru a investiga în afara sezonului de iarnă.

Schiatul X-country s-a transformat practic în 2 activități distincte – una folosind metoda patinajului și cealaltă folosind pasul diagonal sau strategia de schi tradițional. Schiul de fond a evoluat într-adevăr într-o disciplină olimpică în timpul jocurilor care au avut loc în 1924. Acest tip specific de schi își ia identitatea dintr-un fel de competiție de schi care este 1/3 în sus, 1/3 în jos și 1/3 plat. O problemă tipică în timp ce schiul de fond este că schiorul lucrează și inspiră din greu, prin urmare, ochelarii de vedere sunt susceptibili să se aburească, ceea ce face dificil de văzut plus percepția adâncimii poate fi aproape inexistentă. Pentru o întâlnire pozitivă, pe de altă parte, schiul de țară oferă întinderi substanțiale de zăpadă naturală blândă, constantă, în mediul rural, precum și în împrejurimile uimitoare de munte înalt.

Ce zici de schiorii care pot avea suferințe fizice?

Schiul adaptiv  este titlul schiului efectuat de persoanele care suferă de suferințe fizice. Pachetele de schi de agrement pentru persoanele cu afecțiuni pot fi găsite pe munții din întreaga lume.

Urmează  snowboardingul . Snowboarding-ul folosește un singur schi larg sau bord, absolut fără posturi și include similitudini cu surfingul și skateboard-ul. Snowboardingul poate fi mai ușor pe picioare în comparație cu schiatul. Deși snowboarding-ul devine trăsăturile activităților sportive de schi, acest lucru a progresat din surfing și skateboarding și, prin urmare, nu este într-adevăr un fel de schi.

Schiatul și snowboardingul devin din ce în ce mai cunoscute în fiecare sezon de iarnă. Pentru a deveni foarte bun schior, trebuie să învățați abordările corecte de schi, să lucrați cu echipamentul adecvat, ca să nu mai vorbim de hobby.

Dacă preferați schiul, sunteți sigur că veți găsi o stațiune de vacanță excelentă undeva, ca parte a gamei de prețuri, care să se potrivească nevoilor pe care le aveți și să răspundă capacităților dvs. Avântul direct pe munte, cu vântul suflat în față și zăpada sub picioare, reprezintă cu siguranță activitatea.

Citește și Vacanțele de schi de familie în Franța sunt speciale