Ochelari de soare de schi sau ochelari de schi?

Întrebarea pusă este dacă ochelarii de soare de schi sunt o parte esențială a arsenalului schiorilor, sau dacă ochelarii de schi ar face treaba? Există o mulțime de preferință personală implicate, desigur, b…

Întrebarea pusă este dacă ochelarii de soare de schi sunt o parte esențială a arsenalului schiorilor, sau dacă ochelarii de schi ar face treaba?

Există o mulțime de preferință personală implicate, desigur, dar aici sunt câteva sfaturi care ar putea influența decizia ta.

* Dacă purtați lentile de contact, apoi ochelari de schi ar putea fi o idee bună, deoarece acestea sunt snugger în jurul feței tale.

* Ochelari de protecție sunt mai susceptibile de a abur în sus, din nou, deoarece acestea sunt confortabil în jurul feței tale. Pentru schiori cu experiență acest lucru nu este atât de mult de o problemă, dar pentru începători, acest lucru poate fi o problemă. Dacă vă păstrați care se încadrează peste, de exemplu, atunci sunteți cheltuind mai multă energie pentru a obține în sus, și obtinerea mai fierbinte, în același timp. Acest lucru poate provoca ceață goggle.

* Vederea periferică este mai bună cu ochelari de schi

* Ochelari de protecție face o treabă mai bună de a menține vântul din ochii tăi. Din nou, acest lucru ar putea fi important dacă purtați lentile de contact în timp ce schi.

Dacă purtați ochelari de schi, asigurați-vă că acestea sunt polarizate și oferă protecție UV.

Mi-ar imagine că toate ochelari de schi ar face acest lucru oricum, pentru că oricine care schiuri știe despre strălucirea intensă de zăpadă, dar dacă aveți o pereche de ochelari de protecție care nu au protecție adecvată, atunci ai putea ajunge cu probleme.

Dacă purtați lentile de contact colorate, atunci ai putea scăpa cu ea. Și dacă porți ochelari fumurii, iar ochelarii sunt mari, atunci ar putea fi bine, deoarece poți purta ochelarii peste ochelari. Țineți cont de punctul despre goggle fogging, totuși. Acest lucru se va aplica în mod egal pentru tine, dacă purtați ochelari.

Un lucru mai mult să aibă în vedere, dacă sunteți nou la schi, este că acest lucru nu poate fi ceva ce doriți să urmărească; cu siguranță, nu până când ați încercat-o. Asta fiind cazul, s-ar putea să nu fie o astfel de idee bună să-și petreacă o mulțime de bani pe accesorii scumpe, care nu vor fi utilizate din nou. Dacă puteți angaja echipamente sau de a folosi accesorii ieftine pentru a începe cu, atât de mult cu atât mai bine.