Sfaturi pentru organizarea excursiilor de schi în companie

Sfaturi de top pentru a vă asigura că excursia de schi de slalom al companiei dvs. este perfectă între schi uimitor și après incredibil pentru a câștiga aur cu colegii și șefii tăi!

Așa că vă planificați excursia la schi în companie

Ați acceptat câteva provocări – Amy de la account vrea să fie la primul lift și la un picnic lângă pârtie pentru a-și maximiza timpul pe pârtie, în timp ce lui Mike de la marketing îi pasă mai mult de după-scenă și de prânzurile băuturi decât să devină serios pe jos. . Toată lumea se încadrează între cele la extrem, dar cu așteptări foarte diferite când vine vorba de cazare, activități și toate lucrurile legate de mâncare și băutură. Nu intrați în panică: avem câteva sfaturi de reținut pentru a facilita acest lucru.

Planificarea face perfect

Pornind de la zero și luând în serios planificarea, va ajuta cu adevărat pe termen lung!

Luați numele persoanelor care sunt gata să se angajeze în călătorie prin plasarea unui depozit inițial.
Creați un calendar pentru a afla ce date funcționează cel mai bine pentru majoritatea oamenilor și acordați-vă puțină libertate pentru a găsi cea mai ieftină fereastră.
Va fi imposibil să-i mulțumești pe toată lumea în orice problemă, așa că nu te stresa să încerci.
Păstrați panoul de luare a deciziilor cât mai mic posibil pentru eficiență și de dragul numărului de păr gri.
Aveți un folder, fizic sau online, cu absolut totul în el. Vă veți da cu piciorul dacă uitați ce site web ați găsit o ofertă foarte bună sau greșiți parola pentru comandă online.

Ce ar trebui să acopere un buget?

Transport, transferuri, cazare, bilete de lift, închiriere de echipamente, asigurare, activități, mâncare, băuturi – lista poate fi nesfârșită. Asigurați-vă că știți ce să jucați înainte de a lăsa distracția suplimentară de a planifica să vă lase fără buget și să dormiți cu toții în căminul local în stil „studenți”…

Alegerea noastră de top

Verbier, Courcheval și Zermatt sunt opțiuni bune de luat în considerare. Sunt ușor accesibile din Geneva, cu transferuri în mai puțin de 2 ore. Acest lucru este foarte important de luat în considerare atunci când sunteți într-o excursie de schi de mai multe zile: nu doriți să rămâneți blocat într-un autocar ore întregi! Toate oferă schi minunat și sunt bine direcționate pentru evenimente de companie. Toate cele trei stațiuni oferă après-uri grozave, o selecție largă de cazare pentru a se potrivi unei varietăți de bugete, facilități de conferințe și activități în și în afara zăpezii.

Verbier are restaurante și locuri de cazare de înaltă calitate și este frecventat de celebrități și membri ai regalilor.

Courcheval va mulțumi cu siguranță orice gurman din grupul dvs., deoarece găzduiește 7 restaurante cu stele Michelin.

Zermatt are excelent, mai rafinat și oferă après-uri, împreună cu câteva cabane încântătoare într-un sat fără mașini.

Cum să ajungem acolo

Acest lucru este puțin mai ușor. Alegeți dintre zboruri aparent nesfârșite către Geneva în fiecare săptămână, cu opțiuni care se potrivesc fiecărui buget de birou și locație din Regatul Unit. De la Geneva, transferurile de schi sunt și ele ușor de aranjat: Shuttle Direct are o platformă foarte ușor de utilizat, cu opțiuni de rezervare de grup și chiar va transporta setul gratuit atâta timp cât le spui în momentul rezervării – perfect pentru reducerea costurilor și catering. colegilor care preferă să le aducă. propriile lor echipamente. Transferurile de schi la Geneva vor fi un pic de îngrijorare, mult succes cu restul planificării!