Snowbarding și diferențele de schi

Când oamenii compara schi și snowboarding va trebui să ia în considerare fiecare aspect al celor două. Când schiați, aveți două plăci (una pentru ambele picioare) și doi poli (unul pentru ambele mâini). Schiezi cu corpul tău coborând direct pe munte. Când snowboarding tot ce ai este o placă mare, care este atașat la ambele picioare, și aveți de gând lateral în jos pe munte.

Când compara schi și snowboarding va trebui să ia în considerare fiecare aspect al celor două

Când schiați, aveți două plăci (una pentru ambele picioare) și doi poli (unul pentru ambele mâini). Schiezi cu corpul tău coborând direct pe munte. Când snowboarding tot ce ai este o placă mare, care este atașat la ambele picioare, și aveți de gând lateral în jos pe munte. Când schi placi și poli ajuta în păstrarea-te echilibrat în timp ce merge în jos pe deal, dar atunci când snowboard va trebui să te echilibrezi, deoarece picioarele tale nu sunt la fel de liber.
De cele mai multe ori, cea mai veche generație schiuri, în timp ce tânăra generație snowboards. Există mai multe concursuri de snowboarding decât există cele de schi. Snowboarding pare mai mult ca un sport competitiv decât schi, pentru că atunci când schi este mai relaxant și lent ritm. Snowboarders au tendința de a merge off salturi mari și de a face o mulțime de trucuri în timp ce schiorii stau la sol cele mai multe ori, dar nu întotdeauna. Schi este mai sigur dintre cele două din cauza faptului că picioarele sunt separate și aveți doi poli pentru a vă ajuta să vă păstrați în sus.

Când snowboard ai doar mâinile pentru a prinde-te, dar picioarele tale vor fi mai legate.

Atunci când schi, sunteți întotdeauna mai în poziție verticală, dar atunci când snowboarding trebuie să fie mai ghemuit în jos pentru a ajuta la echilibru. Este mult mai ușor să te ridici după o cădere, atunci când sunt snowboarding. Ele sunt atât, dar mult mai diferite unele de altele.