Top 5 statiuni elvetiene pentru următoarea vacanță de schi

Elveția este renumită pentru zonele sale de schi alpin imbatabile vizitate de oameni din întreaga lume. Cu atitudinea fericită a țării, aerul proaspăt de munte și condițiile excepționale de schi, Elveția atrage pe oricine, de la familii la călătorii singuri, la schiori experți. Aceste cinci stațiuni fermecătoare vor fi perfecte pentru următoarea vacanță de iarnă.

Villars

La numai 90 de minute de Aeroportul Geneva, transferurile de schi vă pot duce direct la Villars, o stațiune frumoasă de deasupra Văii Rhone. Pe partea de est a lacului Geneva, vi se garantează zăpadă pe Ghețarul 3000 – o cursă pentru schiori mai încrezători. Există 125 de kilometri de piste de explorat înainte de a vă relaxa în cabanele în stil edwardian sau de a experimenta viața de noapte plină de viață. Deși această stațiune este mai potrivit pentru schiori intermediare, există o abundență de oportunități off-piste, dacă doriți ceva mai provocator.

Saas-Fee

Saas-Fee este situat în sud-vestul Elveției, într-un sat fără trafic, mărginit de cabane din bușteni. De la Aeroportul Geneva, transferurile de schi vă pot duce la complex în două ore și jumătate. La Saas-Fee veți găsi zăpadă excelentă pe cei 125 de kilometri de piste. Există oportunități pentru schiorii de fiecare nivel în cele patru sectoare. Peisajul este incredibil, iar arhitectura tradițională oferă stațiunii vibrații autentice.

Engelberg

Cei 1.000 de kilometri de schi vertical ai lui Engelberg sunt cei care atrag experții. Cu toate acestea, există 82 de kilometri sănătoși de piste pentru cei mai puțin extreme. Aproape de Zurich, acest complex se află la umbra Masivului Titlis, care are zăpadă pe tot parcursul anului. De la Aeroportul Geneva, transferurile de schi vă pot transporta pe dumneavoastră și echipamentul dumneavoastră în siguranță la Engelberg în puțin peste trei ore.

Davos

Situat la patru ore și jumătate de aeroportul din Geneva, transferurile de schi către Davos sunt posibile prin Transfer direct. Deși aceasta este o unitate mai lungă, merită pentru cei 320 de kilometri de piste, care se întinde pe șase sectoare. Este una dintre cele mai mari, mai vechi și mai sigure zone de schi din Elveția. Acest oraș fermecător are unele dintre cele mai bune facilități de cumpărături, de luat masa și de agrement din Alpi.

Arosa

Arosa este o stațiune pitorească și retrasă, la patru ore și jumătate de Aeroportul Geneva. Transferurile de schi vă pot escorta în siguranță la pârtii, unde veți găsi 70 de kilometri de piste, condiții excelente de zăpadă și o mulțime de piste pentru începători și schiori intermediari. Din cauza pârtiilor protejate, zăpada rămâne până târziu în sezonul de schi, oferindu-vă o mulțime de opțiuni de când să vizitați.

Despre Shuttle Direct

Alpii vă așteaptă și Shuttle Direct ar fi mai mult decât fericit să vă transporte la una dintre aceste multe statiuni de schi minunat. Furnizat fie cu un transfer privat, partajat sau de grup la un preț fix scăzut garantat, nu există o modalitate mai bună de a călători la destinație. Atunci când faceți rezervarea online, nu uitați să precizați că călătoriți cu echipament de iarnă. Echipa de la Shuttle Direct este profesionistă în aranjamente lejere de călătorie și așteaptă cu nerăbdare să vă ajute în călătoria dvs.