Vacanțele de schi de familie în Franța sunt speciale

Rezervați o închiriere de case de vacanță în Franța, care oferă confortul casei

O vacanță de schi în familie în Franța poate fi o experiență foarte memorabilă. Are nevoie doar de o bună planificare și de resurse bune pentru a vă ajuta să reuniți totul. Schiatul ca familie trebuie să fie una dintre cele mai plăcute vacanțe, mai ales dacă întreaga familie învață să schieze sau să facă snowboard pentru prima dată. Satele de schi și închirierea caselor de vacanță de schi din Franța, cu facilități bine stabilite și acces ușor / rapid la pârtii, sunt foarte potrivite pentru familii și grupuri.

Schiază în Alpi – Bucură-te de timpul petrecut în familie în cele mai renumite stațiuni de schi din Franța

• Schiază în Chamonix – are ceva potrivit tuturor; indiferent dacă sunteți în căutarea unei cabane de lux pentru a trata familia cu o vacanță de iarnă magică sau a unei cabane de schi pentru a le împărtăși prietenilor. Dacă sunteți în căutarea unui bucătar privat, a facilităților de spa din interior, a permiselor și echipamentelor pentru teleschi sau a lecțiilor de schi, Chamonix este destinația ideală pentru o vacanță de schi în familie în Franța.

• Schi în Meribel – profitați de rețeaua sa excelentă de teleschiuri rapide. Opțiunile de călătorie rapide și ușoare fac din această stațiune o alegere de top pentru o vacanță de schi în familie în Franța. Meribel are un excelent schi pentru începători în zona Altiport și câteva piste excelente în afara pistei pentru aventurieri. Cu o gamă largă de cazare, restaurante, buticuri, închirieri schiuri, școli de schi franceze și evenimente culturale pe tot parcursul sezonului sporturilor de iarnă, Meribel promite un timp minunat atât pe pârtiile de schi, cât și în afara acesteia.

• Schi în Courchevel – aceasta este o alegere minunată pentru familii; există o mulțime de cazare convenabilă și pante ușoare. Stațiunea a fost una dintre primele care a folosit sistemul magnetic, „Magnestick”, pentru a ține copiii în siguranță pe telescaune. Acum este instalat pe șase ascensoare. Cazarea în stațiunea de schi din Courchevel vă oferă acces la cumpărături de foarte bună calitate, magazine de sport, baruri, restaurante și zone de activitate pentru copii, pentru o experiență completă de schi în familie.

Cazare ideală pentru o vacanță de schi în familie în Franța

Alegerea stațiunii de schi potrivite pentru o excursie de familie este importantă. Nu fiecare stațiune de schi este cea mai bună pentru începători, fie să învețe să schieze, fie să facă snowboard.

• Vacanțele la schiuri au fost întotdeauna populare în rândul familiilor. Acestea sunt mult mai puțin formale decât hotelurile și nu lucrează la fel de mult ca o vacanță în apartamente care permit spațiu restricționat.

• Îngrijirea copiilor și facilitățile le permit părinților să se relaxeze știind că copiii lor sunt în siguranță și se distrează de minune. Mai multe stațiuni sunt specializate în vacanțe de schi în familie, cu creșe și dădere pentru îngrijirea copiilor.

• Cheia unei vacanțe memorabile la schi în familie este să fii cu alte familii. Cabanele de schi variază de la dimensiuni la cabane mici pentru o singură familie, până la cele mai mari pentru adunări mari de familie sau pentru familii de împărtășit.

• Unitatea de cazare trebuie să fie cât mai aproape de zona de schi; de preferință la câțiva pași de pârtii, magazine, restaurante și școli de schi.
• Pârtiile ușoare și pârtiile pentru copii sunt o necesitate pentru copii (și adulți!) Care învață cum să schieze sau să facă snowboard. Multe stațiuni oferă, de asemenea, lecții de schi pentru copii după-amiaza, pentru a evita diminețile mai reci.

• Serviciul contează! Ar trebui să puteți sta cu prietenii sau familia într-o cazare de vacanță la schi, unde cineva vă gătește masa de seară, oferă micul dejun și curăță camerele în timp ce vă aflați pe pârtii. Vrei să te simți la fel de confortabil ca și acasă și să nu-ți faci griji cu privire la lipsa unei bune menaje.

Vasta varietate de stațiuni se potrivește cu oricine caută vacanța perfectă de schi în familie în Franța. Planificatorii online de vacanță la schi vă pot ajuta să găsiți cazare ideală pentru vacanță de schi pentru familie, indiferent dacă sunt cabane, apartamente cu autoservire și închirieri de case de vacanță în toate stațiunile de schi franceze de top.

Citește și Unul dintre cele mai bune lucruri despre schi este că puteți alege dintre multe stiluri diferite de schi